Ja taas mennään...

Kotimaan matkustelusta/kotoa helvettiin helvetin äkkiä lähtemisestä alkaa tulla pakottava tapa. Olo on kuin maaniseen transsiin joutuisi. En voi asialle oikein mitään, tien päällä on nyt hyvä, vaikka Suomen kesä on mitä on. Ketututus kelitilanteesta iskeekin kunnolla vasta pysähtyessä, koska kylällä myrskysi huolella. Ei napannut lähteä kurasohjoon Rukaakaan ihmettelemään.

Löysin suojaisan parkin kaupan takapihalta. En tiedä menikö niinkuin Strömsöössä tämä parkkeeraus, mutta ei se olisi voinut vähempää kiinnostaakaan, koska kupla otsassa alkoi olla jo sopivan kokoinen; karavaanarit (5 lasta ja 1 lapsellinen) pääsivät vaivoin reilut 200 km, nippanappa ilman teinien nyrkkitappelua. Täytyy olla hieman masokisti, tenavia kuskatessa, mutta toisaalta jo Suomessa vapaaehtoisesti asuminenkin kertoo mielipuolisuudesta. Onhan täällä maisemia, mutta voi v++++u näitä kelejä! Aurinko, sitä ihminen tarvitsee. Ei ole ihme, eikä sattuma ole masentuneiden määrä tässä maassa.

En haluaisi angstailla omien valintojen seurausten tähden, silti jumalan kustessa niskaan niin kuuluvasti, ettei unta saa, alkaa tehdä mieli lyödä ja potkaista jotakin. Tulisi nyt joku paukuttamaan vielä yöllä oveen selvittäen pysäköimissäännöistä, niin isä lähtisi nopeasti putkaan ja lapset saisivat jäädä keskenään ihmettelemään, että kuka ajaa takaisin kotiin (tai Lappiin?). Luultavasti kuski olisi 6 v. prinsessani, joka ei pelkää mitään. Hulluja puhelen ja ihan tietoisesti, koska huumori miehen tiellä pitää, kun vesiliirron saumat on suurehkot.

On jo huominen, kun alan suoltamaan väsyneen pään sisältöä kaiken kansan hihiteltäväksi. Asiat mielessä poukkoilee huonosta säästä huonoon huumoriin ja takaisin, heikosti etsien punaista lankaa. Ehkäpä juju onkin nyt siinä, että säälle ei voi kuin nauraa. Katharsis on kaukana, mutta joku Pekka Poutamainen leveäminen lähellä. Muistattehan?! Älkää unohtako! Video esitti kiitettävästi Suomen kesän menon ja meinigin. Ei tässä taas mieleen tahdo millään jäädä ne kauniit päivät, vaan pirusti ei niin kauniita.

Joopa joo, tikulla silmään vaan Schopenhauerilaista ja toivotaan huomiselle hyvempää ilmaa. JUMALAUTA! - kuuletko äärettömällä rakolla varustettu äijä!!! Oho, tuliko siinä kirousrukous?! Hohhoijaa, Janus nukkumaan nyt...

hYVÄÄ YÖTÄ...

kuva.jpg